emelieandersson

Emelie mamma till Alicia!

Annons

Fredagens träning och städning avklarad!

Jag tog på mig och gick en runda på 6 km, sen gjorde lite övningar hemma, det är så skönt efteråt. Nu blir det inga såna långa rundor i helgen. Dom har ju lovat att det ska blåsa upp till 17 m/s. Men jag är nöjd med veckans promenader och träning har gått minst 6 km och tränat hemma fyra dagar av fem så det är riktigt bra!

Jag har även hunnit städa nedervåningen har bara dammsugningen kvar och det får vänta, tvättmaskinen går även på fullvarv. Det är så skönt att börja helgen med ett nystädat hem!

 

Kommentarer
emelieandersson

Kommentera

  1. Jennifer Thimper
    Jennifer Thimper

    Härligt, mina planer för dagen var också att städa och även plugga. Men tyvärr så hade min minsta magknip så det blev inte så mycket gjort alls idag…

    Ha en trevlig helg!

Annons
stats